Хотел и Ресторант Царева Ливада

обл. Габрово, с. Царева Ливада

Семеен Хотел & Ресторант "Царева Ливада" се намира в китното селце Царева Ливада известно с красивата природа и чистия въздух. Предисторията на селото може да се търси още през тракийско и римско време.
Селището е възникнало през 18-19 век, но укрепва с построяването на ж.п. линията Русе - Стара Загора в началото на 20 век като става важен ж.п. възел. Според преданието, по времето на Цар Иван Асен II над селото около махала Нейчевци е бил летния дворец на царя. Отново според легендата, на ливадите в падината под селото са пасли конете на Асеневци. От там е произлязло и името на днешното село - Царева ливада.
Селото е разположено между Великотърновска и Габровска област всред красивите хълмове на Централен предбалкан. Проучвания сочат, че въздухът в село Царева Ливада е идентичен с този в град Сандански - изключително полезен за хора с проблеми на дихателните пътища и белите дробове. Спокойствието което предлага планината, китните поляни и красивите пейзажи ще ви помогнат да отпочинете от натовареното ежедневие. Ние ще ви поглезим с вкусни ястия и ведро обслужване.
Ресторантът в комплекса разполага с 90 места, а прохладната лятна градина със 70 места. Там може да опитате вкусни български ястия, деликатеси и домашно приготвени десерти. Подходящ е за сватби, кръщенета, юбилеи и всякакъв вид тържества, както и за приятна вечеря със семейство и приятели.
ХОТЕЛЪТ разполага с 16 двойни стаи, 2 тройни стаи, Студио и Апартамент. Всяка стая разполага със санитарен възел, кабелна телевизия, локално парно, безжичен интернет. Спокойствието в село Царева Ливада, приятният и лечебен въздух ще допринесат за вашата незабравима почивка, семейна ваканция или фирмен семинар.
Лятната ни тераса е със 40 места и предлага невероятна гледка, разхлаждащи коктейли и незабравими летни нощи.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел и Ресторант Царева Ливада


Удобства на
Хотел и Ресторант Царева Ливада

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.