Хотел Механа Канцлера

обл. Шумен, гр. Каспичан

Хотел Механа Канцлера се намира в центъра на град Каспичан.
Хотелът е в близост до жп и автогара, изходен пункт за резерват Мадарски конник и първата българска столица Плиска. На 40 минути е от град Варна.
Механа Канцлера е изградена с много камък и дърво и разполага с 80 места плюс 30 във ВИП зала през зимата, и още 150 в атрактивната лятна градина потънала в уют и зеленина. Вечер край камината, в компанията на близки и приятели, ще можете да се порадвате на богато разнообразие на ястия от интернационалната и националната кухня, приготвени от нашия майстор – готвач, на изискани традиционни вина, ракии и аперитиви. Допълващ прекрасното изживяване е и оркестъра, изпълняващ традиционен фолклор и нашумели хитове.

Красивият интериор и доброто архитектурно изграждане на механата предразполагат за провеждане на сватбени тържества, банкети, фирмени партита, семинари , студентски балове и редица други мероприятия.

Всеки ден разнообразно обедно меню:
1 + 2 + 3 = 5.00 лв. /супа и основно ястие по избор, десерт/
Богато разнообразие от бирени промоции: Бира 500 мл. + пържени картофени филийки - 1.70 лв
Пържен шаран + 2 бири - 7.50 лв; Бирено плато 600 гр. + 2 бири - 8.50 лв., димящи сачове, ястия на керемида и други.
Празнични куверти и меню с народни цени и гарантирано качество.
Хотелът предлага целогодишно на своите гости 40 места разпределени в 16 двойни – цена 10 лв. на човек /4 спални – 25 лв./, лукс спалня 30 лв., 3 апартамента – 50 лв. Стаи със самостоятелен санитарен възел, телевизор, кабелна телевизия, хладилник, климатик.

Преживейте незабравима вечер в малък рай подкрепен от тишина и спокойствие с условия за отмора - тенискорт, сауна, фитнес, безплатен интернет.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Механа Канцлера


Удобства на
Хотел Механа Канцлера

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.