Хотел Кос Хол Палас

обл. Пазарджик, яз. Батак

Закътан сред зелени хълмове, разположил се на брега на язовира, Кос Хол ПАЛАС предлага спокойна прохлада в летните жеги и топъл уют в зимните вечери. Хотелът предоста-вя уникална възможност за комфортна почивка съчета-
на с неповторими панорамни гледки на язовир "Бтак" и планинските вериги обкръжаващи курорта Цигов чарк. Тук е идеалното място да се отпуснете и да се отдадете на отдих или риболов, да проведете Вашата бизнес среща или фирмено тържество. Кос Хол Палас предла също, паркинг, закрит басейн, турска баня, сауна, джакузи, ски гардероб.
"Заповядайте в нашия СПА център"
Ресторант: 
Kрасив ресторант- градина с 90 места и тераса свързани с хотелската част. Изключително еле-гантното, архите-ктурно изпълнение, допълнено с есте-ствена зеленина не минуемо предраз-
полага към приятен и пълноценен отдих. Ресторантът е подходящо място за провеждане на бизнес срещи, семейни тържества, коктейли или просто за отпускане след изморителен ден. Ресторантът разполага с най-добрата селекция от вина и високоалкохолни напитки на територията на района. Изключително любезен и добре обучен персонал се грижи за задоволяване и на най- високите изисквания.
Отдайте се на изкушенията на родопската кухня.
Добър апетит!
Стаи:
Кос Хол Палс разполага с 24 уютни двойни стаи, всяка от които с тераса, сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с душ-кабина и сешоар. Стаите са с прекрасен изглед към изгрева и
язовир "Батак". Интериорът е решен в топлите тонове.
Апартаменти:
Кос Хол Палас разполага с 4 луксозни и просторни апартамента + 1 VIP апартамент. Всеки от тях има тераса с южно изложение, сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с вана и сешоар. Интериорът е решен в пастелните меки тонове.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Кос Хол Палас


Удобства на
Хотел Кос Хол Палас

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.