Хотел Константин и Елена

обл. Благоевград, гр. Сандански

Новогодишни и коледни пакети:
КОЛЕДНИ ПАКЕТИ:
стая за 2-ма апарт. за 3-ма апарт. за 4-ма
2 нощувки 50.00 лв. 70.00 лв. 75.00 лв.
3 нощувки 74.00 лв. 100.00 лв. 110.00 лв.
4 нощувки 95.00 лв. 130.00 лв. 150.00 лв.
НОВОГОДИШНИ ПАКЕТИ:
стая за 2-ма апарт. за 3-ма апарт. за 4-ма
една нощувка с
празнична вечеря 140.00 лв. 200.00 лв. 250.00 лв.
две нощувки с
празнична вечеря 180.00 лв. 250.00 лв. 300.00 лв.
Семеен хотел Константин и Елена, Сандански разполага с леглова база от 21 места.
Ценови диапазон: 9 лв. - 13 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените
Хотел комплекс Св. Св. Константин и Елена се намира в идеалния център на гр. Сандански, на главната търговска улица, на която има много магазини, от които можете да пазарувате. На 50м е от градския площад и на 500м от парка на града, където има басейни с минерална вода.
Разполага с три апартамента, две стаи с по две легла и една стая с 2+1 легла. Апартаментите са с големи тераси с изглед към главната улица, подходящи за отдих под сянката на диви кестени. Стаите са просторни.
Комплексът разполага с кафе и ресторант – винарна с 40-45 места, където можете да си поръчате храна и напитки на ниски цени. При желание от страна на клиента осигуряваме закуска, обяд и вечеря.
Комплексът предлага кабелна телевизия, климатик, безжичен интернет, електрическа кана, ютия, сешоар, барбекю, отопление с локално парно. Непосредствено до хотела има безплатен паркинг.
Цена на апартамент - 35.00 лв. на вечер; Цена на стая с 2+1 легла – 35.00 лв. Цена на стая с 2 легла – 25.00 лв. на вечер. Резервация можете да направите на посочените телефони и и-мейл.
Удобства в Семеен хотел Константин и Елена

  • ресторант
  • барбекю
  • телевизор
  • кабелна тв
  • отопление
  • интернет
  • баня/тоалетна
  • тераса
  • вана
  • ютия
  • сешоар

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Константин и Елена


Удобства на
Хотел Константин и Елена

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.