СПА хотел Виа Лакус се намира близо до центъра на минералния курорт Сапарева баня в подножието на Рила планина. Разположен на тиха и спокойна улица, хотелът привлича посетителите на Сапарева баня с комфортната СПА зона, външен и вътрешен басейн с минерална вода. Предлагаме стаи с тераси с гледка към Рила планина, WiFi достъп, уютен ресторант, закрит паркинг, информация за забележителности.

Уютен ресторант
В ресторанта на Виа Лакус ще се насладите на вкусна българска и европейска кухня. С нас празнувате фирмено парти, рожден ден, семейно празненство. Посрещаме ви с качествена храна, отлично приготвени специалитети и любезно обслужване. Организираме събития до 60 човека с изхранване на шведска маса или по меню, музикално озвучаване с диджей или оркестър.

Басейни с минерална вода
СПА хотел Виа Лакус Ви кани да релаксирате край топлите ни минерални басейни. Разполагаме с външен басейн (с размери 12 м / 6 м, с шезлонги и чадъри) и вътрешен басейн с две отделения - за възрастни с дълб. 1.40м. и за деца с дълб. 0.70м, седалка и хидромасаж. Спасител се грижи за безопасността на гостите ни. Външният басейн е ограден и предлага спокойствие и уют както за семейства с деца, така и за приятелски компании.

Подземен паркинг
Подземния паркинг предоставя допълнителен комфорт и спокойствие на нашите гости, особено в летните горещи месеци и снежните зимни дни. При нас автомобилът ви ще бъде на безопасно място и защитен от всякакви атмосферни влияния.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Виа Лакус


Удобства на
Хотел Виа Лакус

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.