Хотел Бяла Мечка

обл. Сливен, гр. Сливен

Хотел Бяла Мечка е изграден на атрактивно място в природен парк Сини камъни – местност “Карандила” на 30 км. от град Сливен. До него се стига по асфалтов път, поддържан много добре при летни и зимни условия, същият е и основен път за целия регион.

На разстояние от 1,200 метра от Хотела се намира седалковия лифт, свързващ местността със Сливен - само за 17 минути път. На 6 км. от него има ски писта с влек, която работи през цялата зима. На 300 м. е телевизионната кула до която има построена площадка за делтапланеристи. Местност “Карандила” е на 1000 м. над морското равнище, от тук се открива прекрасна панорама. Въздухът се препоръчва за лечение на асматични и белодробни заболявания.

Настаняване в хотела:

Хотелът предлага на своите гости настаняване в своите 13 стаи и един апартамент. Стаите и апартаментът имат и съвременно обзавеждане и са оборудвани със самостоятелни санитарни възли, топла вода 24/7, телевизор с кабелна телевизия и безжичен (wireless) интернет достъп. Отоплението на целия хотел става с локално парно.
Ако обичате спокойствието, уюта и приятната задушевна атмосфера, съчетана с елегантен стил и добро обслужване, всичко това можете да намерите в хотел “Бяла Мечка”.

Ресторант и механа:

Хотелът разполага с ресторант с камина предлагащ 50 места, тук ще Ви предложат разнообразно меню с традиционни ястия и специалитети на региона. На разположение на гостите е и механа - барбекю с 50 места.

Хотелът предлага още…:

Зала с 40 места, подходяща за провеждането на семинари и бизнес съвещания. На разположение на гостите са сауна, фитнес зала, планински конен туризъм и охраняем паркинг.

Забележителности:

Други природни забележителности са: скалното образование “Халката”, пещерите “Змееви дупки”, “Песченик”, “Бъчвата”, вековната гора “Кушбунар”, “Драгиева чешма” и множество туристически пътеки разкриващи неповторима красота на скалния масив “Сините камъни”, изворите, водопадите, разнообразието на флората и фауната.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотел Бяла Мечка


Удобства на
Хотел Бяла Мечка

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.