Хотелски комплекс Предел

обл. Благоевград, гр. Разлог

Хотелски комплекс Предел е отворен целогодишно за гости от България и света и им предлага една вълнуваща почивка в подножието на величествените Планини Рила и Пирин. Комплексът е разположен в една от най-известните планински курортни местности в страната – седловината Предела, която разделя Пирин от Рила планина. Още с приближаването на местността, погледът е привлечен от гъстите букови и борови гори, усеща се чистият, свеж въздух и хармонията на природата.

Разположението на Хотелски комплекс “Предел” в едноименната местност го прави подходящ както за спокойна почивка сред тишината на планината, така и за весела ваканция с приятели. Гостите могат да разгледат забележителностите и да опознаят историята на близките градове Банско и Благоевград или да се насладят на българската народна музика като посетят традиционния фолклорен фестивал “Пирин пее”, на който се надпяват фолклорни формации от всички краища на България.

Предел е седловината, която отделя островърхият и горд Пирин и величествената Рила и свързва поречието на река Струма с Разложкото поле и близкото Банско. Тук се провежда традиционният фолклорен фестивал Пирин пее и с дни планината слуша народните песни на българина.

Любителите на планинския туризъм имат възможност да обходят множеството туристически пътеки и маршрути, които тръгват от местността Предела, а с настъпването на зимата – да практикуват любимите си зимни спортове на първокласните ски писти.

Сигурно е, че в Хотелски комплекс Предел никога няма да скучаете! Районът предлага отлични условия за планинско колоездене, конна езда, лов, риболов, пикник и разходки сред природата. Феновете на силните усещания ще вдигнат адреналина си с рафтинг, парапланинг и каякинг.

Услуги

В Хотелски комплекс “Предел” ще бъдете настанени в модерни, функционално обзаведени стаи, които разполагат с всичко необходимо за Вашия комфортен престой – сателитна телевизия, мини бар, балкон с панорамна гледка, самостоятелни бани с душ, парно отопление, телефон и, разбира се, рум сервиз. Комплексът разполага с единични, двойни стаи и лукс стаи с възможност за допълнително легло и безплатен паркинг.

За свободното време

Освен за удобното Ви настаняване и за качественото обслужване, Хотелски комплекс “Предел” ще се погрижи и да Ви осигури максимално много развлечения за Вашето свободно време:
- Екскурзии до различни местности в околността – до Рилския и Роженския манастир, Мелник, село Добърско (Разложка област) и други
- Сауна и фитнес, за да поддържате добрата си форма
- Шопинг в Банско и Благоевград
- Риболов
- Организиране на пикници
- Разходки и пешеходни преходи до езера, върхове и природни забележителности
- Транспорт да ски пистите в местността “Кулиното” и Банско
- Детска площадка – сигурно място, където децата Ви да поиграят, докато Вие си почивате

Ресторант

Ресторантът на Хотелски комплекс “Предел” разполага с 80 места, което го прави изключително подходящ за организиране на всеки Ваш празничен повод – семейно тържество, годишнина, коктейли, фирмени партита, бизнес срещи и т.н. Персоналът на ресторанта ще Ви посрещне топло и усмихнато и ще Ви покаже, че сте наши скъпи гости. Разбира се, ще Ви нагостим с вкусни ястия от българската национална кухня и специалитети от разложкия край, които можете да комбинирате с пивко вино от нашата отбрана винена листа.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотелски комплекс Предел


Удобства на
Хотелски комплекс Предел

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.