Хотелски Комплекс Зара

обл. Благоевград, гр. Банско

Хотелски Комплекс Зара, Банско е читиризвезден комплекс, раположен в подножието на връх Тодорка.

Хотелът е лусозно място за почивка със семейството и приятелите в ски столицата на България – град Банско. Комплексът се намира само на 400 метра от началната станция на кабинковия лифт и на 500 метра от центъра на града. Хотелът осигурява безплатен транспорт до станцията на лифта.

Хотелът разполага с капацитет, за настаняване на гостите си, 89 стандартни, луксозни и едностайни апартаменти.

Всички стаи са напълно оборудвани, обзавеждането е от най-висок клас. На разположение на гостите на Хотелски Комплекс Зара, Банско е осигурен СПА Център, в който се предлагат разнообразни процедури. В СПА Центъра можете да се насладите на процедурите: Парна баня,Сауна, Турска баня. Наличен е и салон за красота.

Комплексът разполага с басейн, джакузи и детска секция. За децата е обособен детски кът, предлагат се професионални аниматорски услуги.

Хотел Зара, Банско разполага с Лоби бар, Ресторант, Лятна градина, решени в дизайнерски стил, който ще Ви накара да се чувствате още по-комфортно и уютно.

Забавления, които се предлагат в Комплекса да билярд и електронни игри. На разположение на гостите е удобен ски гардероб.

Хотелски Комлекс Зара, Банско предлага: Ски гардероб, СПА Център, Вътрешен басейн с детска секция, Фитнес зала, Салон за красота, Лоби бар, Пул бар, Ресторант, разполагащ с лятна градина, Барбекю, Платен и Безплатен Паркинг, Сейф, Конферентна зала, Сателитна телевизия, Безплатен достъп до Интернет, Стаи с улеснен достъп за хора с увреждания на първи етаж.

Хотелски Комплекс Зара, Банско разполага с конферентна зала за провеждане на разнообразни мероприятия.

Развлечения
Освен ски спорта, в Хотелски Комплекс Зара, Банско се предлагат разнообразни развлечения:
- Електронни игри
- Сателитна телевизия
- Билярд
- Екскурзии до туристически забележителности
- Планински туризъм
- Тенис на маса
- Дартс
- Фитнес
- Велосипеди под наем
- Конна езда

Рецепция: + 359  89 241 2622 (24 часа)
Резервационна линия: + 359 89 241 2630 (8 - 19 часа)

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотелски Комплекс Зара


Удобства на
Хотелски Комплекс Зара

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.