Хотелски комплекс ЕНЧЕВИ

обл. Кърджали, с. Кирково

Хотелски комплекс „Енчеви” се намира в полите на красивата Родопа планина, в с.Кирково, обл. Кърджали. Близо до най-южната точка на България, на 40 км южно от гр. Кърджали и на 8 км от границата ни с Гърция. Най-близкият град в Гърция е гр. Комотини, който е на 30 км.

Семеен хотел Енчеви, Кирково разполага с леглова база от 40 места.

На красотата на планина ще се наслаждавате, отсядайки в хотелски комплекс „Енчеви“, намиращ се в полите на Родопите, в с.Кирково. хотелът се радва на прекрасната атмосфера и спокойствие. Тук ще се намирате близо до най-южната точка а България. хотелът се намира на десет километра от ГКПП Маказа-Нимфея между България и Гърция. Най-близкият гръцки град е Комотини, само на тридесет километра.

Освен страхотна локализация, хотелът ще ви предложи и отлични условия, в които да се настаните. Комфортът ви тук е гарантиран. На разположение са дванадесет удобни двойни стаи, готови да ви подслонят. Те биха могли да предложат и допълнително легло (разтегателен диван). В хотела предлагани биват и три апартамента. Те разполагат с по две стаи.

Всяко от предложените помещения ще ви предостави всички удобства, от които може да имате нужда. Така например тук ще разчитате на собствена баня/тоалетна. В стаята ви ще има и поставен плоскоекранен телевизор, на който ще можете да гледате най-различни кабелни програми. На територията на хотела ще можете да използвате и wi-fi интернет.

Предимство, от което всички гости ще могат да се възползват, е осигурено място за паркиране.

Чувствайте се поканени в приветливия ресторант на комплекса. Освен на приятната обстановка, тук ще се радвате и на страхотно меню.

На разположение на гостите ще е и чудесната тераса, където ще откриете съоръжения за барбекю.

Възможно е и организирането на тиймбилдинги. Организирана може да бъде конна езда и колоездене. Любителите на оф-роуда ще могат да се отдадат на това занимание.
Почитателите на лова и риболова също няма да скучаят.

В ресторанта може да се насладите на автентични родопски гозби, гръцки ястия, гръцка и родопска музика на живо, уютна обстановка и качествено обслужване.

Комплексът предлага фитнес, СПА, масажи и салон за красота предлагат своите услуги.

На разположение на гостите са:
– Спортната площадка на „Ботев-Завоя”. Mоже да се използва свободно по всяко време на денонощието. Възможно е организирането на турнири и тиймбилдинг. Спортната площадка се намира 2.5км от хотела. Площадката е с изкуствена трева и осветление. Размерите са 20 на 40. Освен футбол може да се играе волейбол и баскетбол. (Снимка: спортната площадка в с.Завоя)
– Футболният стадион може да се използва по всяко време.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотелски комплекс ЕНЧЕВИ


Удобства на
Хотелски комплекс ЕНЧЕВИ

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.