Хотелски комплекс Върбински мост

обл. Смолян, с. Върбина

Хотелският комплекс "Върбински мост" е разположен в сърцето на Родопa планина в местността "Върбинси мост", с. Върбина, общ. Мадан, обл. Смолян, разположена между двете реки р. Арда и р. Върбинска на главен път Кърджали Смолян.

Хотелски комплекс "Върбинси мост" разполага с 26 - 40 броя леглова база, от които 8 двойни стаи и 2 апартамента, механа с камина - 40 места, детски кът, открити басейни, лоби бар, релакс център, барбекю, рибарник, голям безплатен охраняем паркинг и лятна градина. Стаите разполагат със сателитна телевизия, безжичен интернет, отделен санитарен възел и баня.

Насладете се на комбинацията от слънце, дървета, зеленина, басейни и още много екстри в комплекса. По желание на гостите могат да бъдат организирани походи до пещера "Шаренка" и древната крепост между общините Мадан и Рудозем - Мадан-Върба-Кечикая, посещения на с. Баните, Дяволсия мост, Ягодинската пещера, пещера Ухловица, Дяволското гърло, стария град в гр. Златоград и много други природни забележителности в района.

Гостоприемните домакини ще Ви предложат местни ястия по избор - екологично чиста храна, прочутия пататник, мекици, катми, качамак, чеверме, родопско овче кисело мляко, пъстърва на скара и много много други.

Механата предлага в уютната обстановка голямо разнообразие от вкусни ястия от националната и интернационалната кухня, десерти, богат асортимент вина и ракии от избрани български изби и реномирани чуждестранни напитки. Отличната кухня може да задоволи и най-претенциозния вкус.

Механата разполага с камина и е подходящ за организиране на семейни тържества, бизнес и делови срещи, коктейли и предлага тихо и уютно място за отмора и наслада от хубавата храна, или място за страхотни купони и частни тържества и партита. Тя Ви предлага да се насладите на вкусни гозби и специалитети, да вкусите от лечебната сила на боровия мед и сладко от ароматни горски ягоди и боровинки, както и традиционното овче мляко. И накрая, но не на последно място ще прибавим и наличието на лятна градина.

Лоби Барът е мястото, където можете да прочетете днешния вестник с чаша ароматно кафе или да се насладите на следобедна закуска, докато проверявате пощата на лаптопа си. Това е мястото където можете да поканите приятели на питие или да отпочинете след изморителен ден.

Усещане за прохлада и свежест докато плувате в кристалните води на външния басейн на Хотелски комплекс "Върбински мост".

До него има интегриран детски басейн за най-малките гости на хотела.

Външния басейн е оборудван с шезлонги и чадъри, които са безплатни за гостите на хотела.

Комплексът има голяма и красива лятна градина.

Предлага приятен отдих в просторната и слънчева лятна градина сред невероятната панорамна гледка към Родопа планина, която се разкрива от от лятната градина на комплекса.
В непосредствена близост до басейна, градината предоставя на своите посетители прохлада в горещите летни дни. Подходяща както за обяд, така и за вечеря лятната градина предоставя на гостите си спокойствието от което всеки има нужда в забързаното ежедневие.

Разполага с пещ и камина и гостите могат да наблюдават и участват в приготвянето на родопско чеверме.

Конферентната зала на хотела осигурява всички условия за провеждане на:
- бизнес срещи
- конференции
- семинари
- корпоративни прояви
- обучения
- провеждане на интервюта
- делови срещи

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хотелски комплекс Върбински мост


Удобства на
Хотелски комплекс Върбински мост

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.