Хижа Беклемето - Централен Балкан

обл. Ловеч, к.к. Беклемето

Курортен комплекс Беклемето е на разстояние 20 км от град Троян по прохода Троян - Кърнаре. През Троянския проход комплексът се свързва чрез първокласно шосе с път Е871 - София-Бургас в село Кърнаре. Разстоянието до София е 160 км, до Пловдив - 100 км, а до Варна - 300 км. От Беклемето започват едни от най-интересните високопланински маршрути в парка към резерватите „Стенето” и „Козя стена”.

Хижа Беклемето се намира в планинския курортен комплекс Беклемето - 1360 м надм. височина, разположен в една от най-красивите части на Национален парк Централен Балкан, който е запазил очарованието и девствеността на дивата природа, предлага прекрасни възможности за активни развлечения и пълноценен отдих.Хижа Беклемето е отлично място за активна почивка, бизнес срещи, семинари,тийм билдинг, приятелски и семейни тържества и почивки, зелени и бели училища, детски лагери. Курортът разполага с 2 км писти за алпийски ски, както и отлична писта за ски-бягане. Беклемето предлага удобни за зимни и летни преходи планински терени - от тук тръгват туристически маршрути към хижа "Дерменка", хижа "Козя стена", хижа "Чучул", заслон "Орлово гнездо", хижа "Ехо" и др.

Хижа Беклемето разполага с леглова база-60легла разположени в 2, 3, 4 стаи и апартаменти.

Стаи с 2, 3, 4 легла собствен санитарен възел ,сателитна телевизия, локално парно.

Апартаменти с 2, 3, 4, 5 легла собствен санитарен възел,вана,тераса,мека мебел,сателитна телевизия,локално парно.

Ресторант с камина,кафе бар,ски гардероб,закрито барбекю, магазин,възможност за ползване на туристическа кухня.

Нощувка със закуска – 15 лв.
Нощувка, закуска, вечеря – 20 лв.
Нощувка, закуска, обяд, вечеря – 25 лв.

Заповядайте в новооткрития къмпинг Беклемето.

Промоционални цени-10 лв знощувка( за повече от три нощувки цената се договаря)

Всички каравани разполагат с баня и тоалетна, хладилник, телевизори, скара, фурна, посуда, тенти, чадъри, външни маси и пейки. Районът е обезопасен за деца!

Остъпка 20 % към ТО.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Хижа Беклемето - Централен Балкан


Удобства на
Хижа Беклемето - Централен Балкан

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.