Хотел "Стар" е Вашия идеален избор за отпускаща и безгрижна почивка. Вие можете да се насладите на първокласно обслужване и уют. Спокойната атмосфера и прекарсните условия които Ви предлагаме, ще спомогнат да изживеете дългоочакваната ваканция по най- приятен начин.
Разположен на самия морски бряг, хотела разполага с 18 двойни стаи, 2 студия (2+2), и 8 апартамента (2+2). От терасите се разкрива прекрасен изглед към залива и стария Несебър.
Ресторанта и бистрото на хотела ще Ви потопят в неповторима обстановка на стил, високо качество на обслужване и разнообразно меню с множество специалитети. Прекрасната гледка от терасите към плажа, ще направи престоя Ви още по-приятен.
Хотел "Стар" - Вашето лично пространство !
Хотел "Стар" се намира в северната част наСлънчев Бряг на самия плаж. Местоположението на хотела Ви дава удобството да бъдете на крачка от забавленията, които Ви предлага крайбрежната алея. Близостта на плажа и морето Ви потапят в атмосферата на истинската лятна почивка.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Стар - Хотел


Удобства на
Стар - Хотел

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.