Вила „Рибарица

обл. Ловеч, с. Рибарица

Вила „Рибарица" се намира в курортното селище Рибарица на тихо и спокойно място, по поречието на река Бели Вит в сърцето на Тетевенския балкан. Вилата разполага с градина, съоръжения за барбекю и тераса. На разположение на гостите има обща кухня, общ салон и безплатен WiFi навсякъде. Гостите ползват платен частен паркинг.Стаите в къщата за гости разполагат с гардероб. Освен обща баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности, стаите също предлагат на гостите гледка към планината. Всяка стая е оборудвана с телевизор, самостоятелна баня и вътрешен двор с изглед към градината.Гостите могат да играят тенис на маса.

Районът е популярно място за пешеходен туризъм.Чифлик се намира на 48 км от къщата за гости, а Троян е на 47 км. Летище София е най-близкото летище и е разположено на 79 км от Villa Ribarica.

Вилата е на 2 етажа и разполага със 6 спални. На приземния етаж е разположена голяма механа с камина тип огнище и кухненски кът. В прекрасната градина граничеща с гора може да релаксирате в удобен хамак или да се забавлявате с приятели на външното барбекю. За децата има изграден детски кът.

,,Вила Рибарица - Ние говорим на вашия език!''

Наблизо

На 11 км от град Тетевен и 120 км от столицата София. Рибарица е курорт известен с красивите горски пейзажи, еко пътеки и чист въздух. Надморската височина на която се намира е 701 м., а съвсем наблизо е връх Вежен – висок 2198 м., който представлява обширно заравнено плато.

По основното му било се движи границата на резервата Царичина. В района на Вежен се намира единственият по-голям горски масив на бяла мура. В близост се намира пещерата „Съева дупка", Гложенския и Троянския манастир а в селото може да посетите местността Костина, където е построен паметник на Г. Бенковски. Къщата за гости е заобиколена от природни красоти, вековни гори и чисти планински извори. Тук можете да се насладите на спокойствието и чистия въздух и да си починете от шума на ежеденевието.

Цена

8 човека - 270 BGN
9 човека - 280 BGN
10 човека - 290 BGN
11 човека - 300 BGN
12 човека- 310 BGN
13 човека - 320 BGN
14 човека - 330 BGN
15 човека - 340 BGN
16 човека - 350 BGN

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Вила „Рибарица


Удобства на
Вила „Рибарица

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.