Семеен хотел Салвия

обл. Монтана, гр Берковица

Семеен хотел Салвия се намира в центъра на град Берковица, на малка тиха уличка. Съчетава модерна, комфортна обстановка, но и уюта на малкия градски хотел. Има чудесен изглед към планината – връх Ком, Тодорини кукли, хълма Калето и др., отлично комуникативно разположение. В непосредствена близост са природните, исторически и културни забележителности на града, както и паркът с открит басейн.
Предлагаме на своите гости уютна атмосфера, удобство, висококачествени услуги, първокласно професионално обслужване.
Хотелът разполага с 25 легла в десет просторни единични и двойни стаи с големи тераси, обзаведени с мини бар, телевизор със сателитни програми, WiFi, телефон, душ кабини или вани. Работи целогодишно. Приема посетители по всяко време на денонощието, с предварителна резервация по E-mail, телефон или на място.
Цени:
– единична стая – 30. 00 лв.
– стая за двама – 40. 00 лв.
– студио – 50. 00 лв.
Хотелски услуги и екстри:
– рум сървиз
– лоби бар
– ресторант с камина
– сейф
– пост терминал
– барбекю
– сауна
– студио за масаж и козметик
– пране и гладене
– паркоместа и гараж
Цената включва:
– нощувка със закуска
– туристическа такса
– хотелска застраховка
– ДДС

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Семеен хотел Салвия


Удобства на
Семеен хотел Салвия

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.