СЕЛИЩЕ СЪНИ ДЕЙ

обл. Бургас, гр. Ахтопол

Фирма Свега ЕООД - София Ви предлага почивка в най-слънчевия град в България - Ахтопол.

Заповядайте във ваканционното селище СЪНИ ДЕЙ, намиращо се в началото на града и на 150м. от плажната ивица.

Селището разполага с 14 бунгала тип апартаменти с по 4-5 легла ; 5 стаи с по 3 легла и 4 стаи с по 2 легла.

Всички със собствен санитарен възел, баня, хладилник, кабелна TV , веранда, както и самостоятелна гаражна клетка за вашият автомобил.
Просторните тревни площи, многобройните цветя и растителност около бунгалата, създават допълнителен комфорт и уют. За чревоугодниците има изградени 4 барбекюта. Ресторантът в селището разполага с 60 места. Там ще Ви предложат отлично обслужване и ще задоволят и най-изтънченият вкус.

При нас ще изкарате едно незабравимо лято, което ще помните дълго.

Тук съчетанието между простор и уют предоставят прекрасна възможност за пълноценен отдих. Плажове Плажната ивица в гр. Ахтопол е една от най-дългите по нашето Черноморие /1660км./ Съчетанието между планина, море, девствена природа и мекият климат правят този плаж и района около него уникален природен феномен.

Тук водата е подходяща къпане от Май до Октомври.

В близост до Ахтопол се намират и станалите хит в последните години плажове на Синеморец. Насладете се на българската природа, недокосната от големите човешки идеи.


период/режим полу-пансион* пълен пансион*
10.06-10.07 23 лв. 26 лв.

период/режим полу-пансион* пълен пансион*
10.07-30.08 27 лв. 30 лв.

период/режим полу-пансион* пълен пансион*
01.09-20.09 21 лв. 24 лв.
* Деца до 5г. - безплатно ( без право на самостоятелно легло );
* Деца до 12г. - минус 5 лева от цената на възрастен ;
* полу-пансион включва: нощувка + закуска + вечеря;
* пълен пансион включва: нощувка + закуска + обяд + вечеря;
* Анулации без неустойка се правят до 14 дни преди датата на пристигане.;
* При анулации на резервации в периода от 14 дни до 7 дни преди датата на настаняване се дължи неустойка в размер на 1 нощувка на съответната база.;
* При анулации на резервации от 7 дни до датата на настаняване се дължи неустойка в размер на 50% от общата сума по резервацията.;
* При неявяване на туристите се дължат 80% от общата сума по резервацията;
* Домашни любимци - 5 лв. на ден. ( Разрешава се пребиването на дом. любимци, само ако не застрашават сигурността и спокойствието на почиващите );


Плажната ивица в гр. Ахтопол е една от най-дългите по нашето Черноморие /1660км./

Съчетанието между планина, море, девствена природа и мекият климат правят този плаж и района около него уникален природен феномен. Тук водата е подходяща къпане от Май до Октомври.

В близост до Ахтопол се намират и станалите хит в последните години плажове на Синеморец.

Насладете се на българската природа, недокосната от големите човешки идеи.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
СЕЛИЩЕ СЪНИ ДЕЙ


Удобства на
СЕЛИЩЕ СЪНИ ДЕЙ

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.