Светещата къща

обл. Перник, с. Ломница

Вила за отдих намираща се под Ждрелото на река Ерма. Подходяща за отдих и почивка на тихо и спокойно място далеч от шума на големите градове. Вилата е изцяло обзаведена с всички удобства за Вашата почивка. На разположение на гостите ни е барбекю, просторна трапезария, кухня с печка, пералня, хладилник. Стаи са оборудвани с телевизор и климатик. Баня на всеки етаж. Вилата е подходяща за 12 души.

Къщата е удобна за големи компания. Разположена е на 3 етажа и разполага с апартамент, няколко двойни и тройни стаи, които са удобно разположени. На първият етаж на къщата има кухня с трапезария, която е оборудвана с хладилник, печка и пералня.

Градината на къщата е идеална за почивка на чист въздух.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Светещата къща


Удобства на
Светещата къща

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.