Луксозни апартаменти Лъки 288 ЕООД

обл. Бургас, гр. Созопол

Лъки 288 ЕООД отдава апартаменти под наем.

Апартаментите се намират в новата част на град Созопол.

Разположени непосредствено до плажната ивица, само на няколко метра от златистият пясък на плаж Харманите. Апартаменти Лъки Бийч са създадени за ценителите на спокойствието, домашния уют и комфорт. Предлагат луксозна атмосфера, стилен интериор и отлични условия за една незабравима почивка.

Апартаментите са модерно оборудвани и съвременно обзаведени. И са на разположение на гостите целогодишно. Студиата представляват едно голямо помещение, а в апартаментите има две отделни помещения - спалня и хол. Апартаментите са модерно оборудвани и съвременно обзаведени.

Във всеки апартамент има сейф, интернет, оборудвана кухня - печка, хладилник, тостер, електрокана, кафемашина, микровълнова печка, пералня, маса за хранене, ютия и дъска за гладене, баня с душ, сешoар. В спалнята - двойно легло, климатик, телевизор LCD, голяма тераса. В хола - разтегателен двоен диван, климатик, телевизор LCD+DVD, голяма тераса, възможност за допълнително легло. Леглова база на апартаментите 2+2 човека. В някой от апартаментите има възможност за настаняване на 5-ти човек на разтегателно легло, което се заплаща допълнително.

Във всяко студио има сейф, оборудвана кухня - печка, хладилник, тостер, електрокана, кафемашина, микровълнова печка, пералня, маса за хранене, ютия и дъска за гладене, баня с душ, сешoар, двойно легло, разтегателен двоен диван, климатик, телевизор LCD+DVD, тераса. Леглова база на студиата 2-ма, 3-ма или максимум 2+2 човека.

По желание могат да бъдат предоставени детско легло, детско столче за хранене, апарат за стерилизиране на бебешки бутилки, детска количка.

Възможен трансфер с миниван след предварителна заявка.

Намаления при ранни записвания и при продължителен престой.

За удобство на клиентите има място за паркиране на леки автомобили.

В сградата има ресторант – ирландски бар, магазин за хранителни стоки и напитки.

Потвърждаване на резервации след авансово превеждане на стойността на първите три нощувки.

Забележка:
След получаване на превода, ще се свържем с Вас за да Ви потвърдим писменно резервацията. Окончателно заплащане на пълната стойност на нощувките при настаняване.

Настаняване след 14ч., освобождаване на апартаментите до 10 часа.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Луксозни апартаменти Лъки 288 ЕООД


Удобства на
Луксозни апартаменти Лъки 288 ЕООД

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.