Къща за гости Червенаково

обл. Сливен, с. Червенаково

Къща за гости Червенаково се намира на тихо и спокойно място в югозападния край на село Червенаково, с прекрасна гледка към река Тунджа и склоновете на Сърнена Средна гора. Самото село Червенаково е с отлична транспортна достъпност. Сгушено между Средна гора и Стара планина, то печели сърцата на своите гости с чистата и красива природа, която е достъпна по всяко време на годината.

Реката - по-бистра откъдето и да било другаде, Тунджа се вие на 400м под двора. Реката е прекрасна и многолика – с бързеи, в които майсторите на риболова могат да се насладят на черна мряна и кефал, с бавни и дълбоки води – богати на шаран, лин (царска риба), бабушка, уклей. С многообразните си острови и полуострови реката е предизвикателство и за любителите на хищните риби – щуката, сома и костура. Реката е любимо място и за семейни излети – с орехови сенки за вашия пикник, с благоуханни треви и нежен пясък – тя е чудесна за плаж и за плуване.

На 7 километра е стената на язовир Жребчево (третият по големина в България), Жребчево където природата и възможностите за риболов и почивка са също толкова привлекателни. Жребчево е едно от най-култовите места за риболов – царство на щуките, тролинга и трофейните сомове.
  
Отдихът в къща за гости Червенаково и риболовът на Жребчево или на Тунджа ще ви позволят, без да правите компромиси, да съчетаете риболова и почивката на цялото семейство.
  
Близките планини (Средна гора и Стара планина) са гостоприемни и дават чудесни възможности за пешеходен и вело-туризъм.

КЪЩАТА
Къщата – с четири комфортно обзаведени стаи, Къща за гости Червенаково всяка от които с отделен вход и самостоятелна баня с тоалетна. Стаите са предназначени стандартно за двама – оборудвани с големи и удобни спални, телевизия, мини-бар.

Къща за гости Червенаково В две от стаите има дивани с функция за сън, т.е. те са 2+2, а в останалите има възможност за допълнително легло.

Капацитетът на къщата е 8-14 човека. Дебелите стари зидове осигуряват прохлада през лятото, а топлината и уюта през зимата са осигурени от локално парно.

МЕХАНАТА
Механата Механата – просторна трапезария (20 човека), с модерно оборудвана кухня, бар-плот и камина предлага отлични условия за празнични събирания, а също така и за тихи романтични вечери. Механата Верандата е голяма, с прекрасна гледка, прохладна и в най – горещите летни вечери.

Можете да си сготвите сами или да си поръчате от меню какво да ви приготвим – топли милинки или баница за закуска, домашни питки или гозби, печено агне или яре.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Червенаково


Удобства на
Къща за гости Червенаково

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.