Къща за гости Средна Арда

обл. Кърджали, гр. Кърджали

Контакти


България, обл. Кърджали
гр. Кърджали
м. Средна Арда

Ключови думи

къща Студен кладенец, нощувки язовир Студен кладенец, риболов Студен кладенец, фотосафари , лов, каяци, лодки, разходка с лодка

Наблизо в
гр. Кърджали

Наблизо в
обл. Кърджали

pic_5_1600
Къща за гости Средна Арда се намира в едноименната местност на северния бряг на язовир Студен кладенец.
SREDNA_ARDA_1
Уникалното й разположение на брега на един от най-красивите язовири в България, както и близостта на много природни забележителности, допринасят Къща за гости Средна Арда да бъде любимо място за отдих на ловци, риболовци, туристи и фотографи.
004 22 25 29
Къщата разполага с пет двойни, една тройна и две четворни стаи, уютна механа в автентичен родопски стил, където може да се насладите на традиционни ястия от българската национална кухня.
к1 к2 к3 к4
Любезните домакини разполагат със собствено стопанство и приготвят различни родопски деликатеси. В процес на разработка  е и проект за изграждането на садки за отглеждане на риба.
к11 к12 к13 к14
Яз. Студен Кладенец е известен с добрата си популация на сом и бяла риба. Нерядко наши гости си тръгват с впечатляващи трофейни риби
к21 к22 к23 к24
Заповядайте в Къща за гости Средна Арда. Вашите домакини Катя и Стоян ще се погрижат да изкарате една незабравима ваканция.
к31 к33к32

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Средна Арда


Удобства на
Къща за гости Средна Арда

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.