Къща за гости Свети Никола

обл. Варна, с. Аспарухово

В Източна България на брега на яз. Цонево, се е сгушило китно българско селце с името Аспарухово. Това е първото село от Варненска област на границата с Бургаска област, с много лесен достъп от националната пътна мрежа, разположено на главен път Бургас - Провадия - Варна. Като най-близки градове са: Дългопол - 11км, Провадия - 40км, Айтос - 44км, Варна - 80км, Шумен - 55км.

За лесният достъп помага и железопътният транспорт, има и жп. гара. Лесният достъп по път и жп., комбинацията от планински туризъм, селски уют, риболовни страсти, водни спортове правят село Аспарухово едно райско местенце желано от всеки за отмора и почивка.

Къща за гости "Свети Никола" е новопостроена през 2010 г. и се намира в центъра на с. Аспарухово срещу Училището.

Стилът на къщата за гости "Свети Никола" е ясно подчертан - комбинация от селски уют и лукс. Тук ще намерите всички удобства за спорт, развлечения, отдих, почивка, водни спортове, СПА, туризъм и развиване на кулинарни способности.

На разположение на гостите си Къща за гости "Свети Никола" предлага: - един апартамент 60кв.м. с две спални, хол, санитарен възел, кухненски бокс, тераса, кабелна телевизия, климатик - три апартамента 48км.м. със спалня, хол, санитарен възел, кухненски бокс, тераса 30кв.м, климатик - две двойни стаи със спалня, мека мебел, санитарен възел, Булсат - механа (външна) за 40 души открита, оборудвана с барплот, хладилник, фризер, печка (готварска) и барбекю кът с пещ - сауна и парна баня за 8 човека - басейн - голям и малък с шезлонги и чадъри - тенис на маса - билярд - паркинг - 10 паркоместа - параклис "Свети Никола" - в двора на къщата - лодки за риболов и разходки - безжичен интернет - джетове - мотопеди - "Пиаджо чао" - велосипеди.

Къща за гости "Свети Никола" предлага настаняване в 2 стаи и 4 апартамента, всеки, от които имат индивидуален интериор в тематични цветове и разполага с всички удобства на съвремието за максимален комфорт. Има възможност да се наемат както отделни апартаменти, така и цялата къща.

Ако се наеме цялата къща, цената на вечер е 300 лв. За работни срещи, обучения, презентации и други подобни делови събития, къщата за гости разполага и с конферентна зала.

Двойна стая:
Къща за гости "Свети Никола" предлага луксозно обзаведени двойни стаи тип студио. Всяка представлява едно просторно помещение с кът за спане с едно двойно или две отделни легла и всекидневен кът с мека мебел. Допълнителните удобства в стаите включват телевизор с кабелна телевизия, самостоятелна баня, интернет връзка.

Апартамент:
Къща за гости "Свети Никола" предлага и луксозно обзаведени апартаменти. Четири от тях представляват едно просторно помещение с кът за спане с едно двойно или две отделни легла, кът за сядане с мека мебел и кухненски бокс, оборудван с хладилник, фурна, котлони, аспиратор, мивка, микровълнова фурна. Другите два апартамента се състоят от отделна спалня и отделен хол с кухненските бокс. Удобствата в апартаментите включват телевизор с кабелна телевизия, самостоятелна баня, интернет връзка, климатик.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Свети Никола


Удобства на
Къща за гости Свети Никола

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.