Къща за гости Свети Георги

обл. Стара Загора, с. Тъжа

Къща за гости "Свети Георги" се намира на 9 км от гр. Калофер, област Стара Загора. Къщата разполага със студио, апартамент (всекидневна и спалня), трапезария и четири спални, като всяка стая е със самостоятелна баня и тоалетна, кабелна телевизия, Wifi. В озелененият двор има басейн за възрастни, детски басейн, игрище за бадминтон и волейбол. Прекрасен летен кът с професионално барбекю и чеверме за около 14 човека.
Къща за гости "Свети Георги" е идеалното място за една пълноценна почивка сред несравнимата красота на Стара Планина.
Сред очарованието на Балкана Вие ще намерите тишината, уюта и спокойствието, от което се нуждаете. Ще можете да се насладите освен на чистия и прохладен планински въздух, но и на омайни места, сред които водопадите "Пръскалото" и "Търниченско пръскало".
От с.Тъжа тръгват най-преките туристически пътеки за върховете Триглав и Мазалат, както и екопътеката „Бабско пръскало“, която води на юг от масива Триглав, към уникалното Тъжанско ждрело.
Предлагаме конен туризъм с елитни обучени коне, професионален водач и оборудване.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Свети Георги


Удобства на
Къща за гости Свети Георги

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.