Къща за гости Нели Чолакова

обл. Смолян, с. Кръстатица

Къща Нели Чолакова , Кръстатица разполага с леглова база от 7 места.


 Село Кръстатица се намира в сърцето на Родопите. В близост е до Рожен и до град Смолян. Местността е на 50 км от гръцкия пункт Златоград, на 40 км от курорта Пампорово и на 7 км от балеоложкия комплекс Баните.


 Ако искате да избягате от стреса, градския шум, мръсния въздух и непрекъснатото напрежение, което изпитвате, това е Вашето идеално място за почивка. Селцето е с постоянно население от 40 човека. Заобиколено е от дива и девствена природа. Тук цари спокойствие, птички чуруликат по цял ден, а чистият въздух е най-доброто средство за пречистване на белите дробове и на целия организъм. Тук виреят и много лечебни билки като мащерка, жълт кантарион, лайка, бял равнец, коприва и други.


 Сред каменните къщи в селцето е и тази на Нели Чолакова. Това е скромна селска къща на два етажа. На първия етаж е разполовена кухнята, а вторият разполага с три помещения - антре с диван, две спални, санитарен възел и тераса. Всяка от спалните е с площ от 17 кв. м. Едната разполага с двойно легло, единично легло + ъглов диван, а другата със спалня + ъглов диван. Къщата е заобиколена от преден, голям заден двор с панорамна гледка към Родопите и ливада от един декар площ.



Цената на нощувка на стая е 30 лв, а при наемане на цялата къща - 50 лв.



Заповядайте при нас, за да се уверите, че прекалено хубавото понякога може да е истина!

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Нели Чолакова


Удобства на
Къща за гости Нели Чолакова

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.