Къща за гости Маргарита

обл. Перник, с. Конска

Къща за гости Конска се намира в едноименното село, близо до град Брезник и на около 40 километра от град София. Това е едно от най-атрактивните места за жителите на столицата и на близките градове. В селото е изграден голям увеселителен парк, който включва писта за картинг, аква парк, игрища за пейнтбол, детски луна парк, ресторанти и много други.
Къщата е на 3 етажа със следното разпределение:
* 1 етаж - голямо общо помещение, в което има напълно оборудвана кухня, трапезария и хол с мека мебел. Има достатъчно място за да събере спокойно всички гости на къщата.
* 2 етаж - 3 стаи за гости, от които една тройна и две двойни.
* 3 етаж - отново 3 стаи, една двойна, една тройна и една за четири човека. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и безжичен интернет.
Можете да наемете, както цялата къща, така и отделна стая. Има отлични условия за самостоятелно приготвяне на храна, но ако желаете, можем да ви предложим настаняване на база полупансион или пълен пансион.
Заповядайте!

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Маргарита


Удобства на
Къща за гости Маргарита

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.