Къща за гости Краси

обл. Шумен, гр. Нови Пазар

Къща за гости "Краси", Нови Пазар разполага с леглова база от 8 места.
Цена за стая - 30 лв.
Къщата се намира на тихо и спокойно място в покрайнините на гр. Нови пазар и на 500 м. от центъра на града.
На разположение на нашите гости са: самостоятелна баня и тоалетна за всяка стая, открит басейн, пещ, барбекю на дървени въглища, тенис на маса, паркинг , механа с капацитет 40 места с камнина и локално отопление в цялата къща.
Местоположението е подходящо за лов и риболов, за разходки сред националините забележителности :
-Национален историко-археологически резерват „Мадара“ (14 км.);
-Националният историко-археологически резерват „Плиска“ (6 км.);
-Крепостта Овеч гр. Провадия (38 км.);
-Историко-археологически резерват „Шуменската крепост“ гр. Шумен (26 км.);
-Националният историко-археологически резерват и музей Велики Преслав (43 км.).
или просто място, където да се откъснете от шума на големия град и да се отпуснете с приятели или семейство или да отпразнувате вашият празник.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Краси


Удобства на
Къща за гости Краси

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.