Къща за гости Камбурови

обл. Бургас, гр. Черноморец

Заповядайте на една незабравима почивка в гр. Черноморец, обл. Бургас. Къща за гости ”Камбурови” се намира на 300 метра от морето.

Всяка стая разполага със самостоятелни баня/тоалетна. Стаите разполагат още с тераса, климатик, хладилник, кабелна телевизия и безжичен интернет. Къщата за гости разполага още с кафе-бар. Рецепцията работи денонощно.

В град Черноморец има добри условия за колоездене и риболов.

Разполагаме с:
6 стаи със спални;
2 стаи със спалня и с по 2 единични легла
Цени за нощувки:
от 1 юни до 30 юни - 15.00 лв/на човек/
от 1 юли до 24 август - 20.00 лв/на човек/
от 25 август до 30 септември - 15.00 лв/на човек/
На деца до 10 години се прави отстъпка 50 %
Заповядайте на една незабравима почивка в гр. Черноморец, област Бургас. Къща за гости Камбурови се намира на 300 метра от морето.
Всяка стая разполага със самостоятелни баня и тоалетна. Стаите имат още тераса, климатик, хладилник, кабелна телевизия и безжичен интернет. Къщата за гости разполага още с кафе-бар. Рецепцията работи денонощно.
В град Черноморец има добри условия за колоездене и риболов.

Заповядайте!

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Камбурови


Удобства на
Къща за гости Камбурови

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.