Къща за гости Каврошилови

обл. Смолян, гр. Девин

Семеен хотел Каврошилови, Девин разполага с леглова база от 18 места.
Къща за гости Каврошилови разполага с 6 двойни и 2 тройни стаи, които са със самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, достъп до интернет, локално парно отопление.
Две от стаите са със спални, а останалите с единични легла. За удобството на своите клиенти къщата разполага със собствен ресторант, който предлага различни ястия от типа: скари, мезета, родопски ястия, пици, риба, десерти и др. Ресторантът разполага с 30 места. Подходящ е за семейни и за фирмени посещения.
Цена на човек: 16.70 - 30 лв.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Каврошилови


Удобства на
Къща за гости Каврошилови

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.