Къща за гости Европа

обл. София, гр. Долна баня

Луксозна къща за гости "Европа" се намира в идеалния център на град Долна Баня. В близост е планинския курорт Боровец, Рилски манастир, Седемте рилски езера. Минералната вода, налична в цялата къща и района, е със същите характеристики и свойства, както в известния чешки курорт Карлови Вари!

Къщата е модерно обзаведена. Тук ви очакват 8 двойни стаи (една подходяща за инвалиди) и 2 апартамента, два просторни хола с пълно кухненско обзавеждане. Общият капацитет на къщата е 35 човека. Всички стаи са с електронно заключване, подово отопление, сателитна телевизия, високоскоростна безжична интернет връзка, джакузи във всяка баня. На разположение на гостите са закрит паркинг, фитнес, сауна, парна баня, външен басейн (предстоящо откриване) и две външни джакузита с минерална вода. В зависимост от Вашите изисквания, може да наемете цялата къща, половината или отделна стая. Ще получите индивидуална оферта!

Двойна стая
Луксозната къща за гости Европа предлага на своите гости 8 модерно обзаведени двойни стаи.

Апартамент 7
Апартамент 7 в луксозната къща за гости Европа е подходящ за настаняване до 6 човека.

Апартамент 10
Апартамент 10 в луксозната къща за гости Европа е подходящ за настаняване до 6 човека.

Тройна стая
Луксозната къща за гости Европа предлага на своите гости възможност за настаняване на трети човек в двойна стая.

По време на своя престой в къща за гости Европа може да се насладите на различни природни и исторически забележителности край Долна баня - крепост Траянова врата, Боровец, връх Мусала, Седемте рилски езера, Рилски манастир, Пловдив, София и др. Първото лицензирано частно летище в България е на 0.5 км от Долна баня и е с възможности за панорамни полети и обучение. Градът е с кристално чист въздух с висока отрицателна йонизация и без резки температурни колебания.

А в самата къща за гости Европа може да се насладите на: външен плувен басейн с минерална вода (предстоящо откриване), външни джакузита с минерална вода (ползват се целогодишно), парна баня, сауна, фитнес зала, тенис на маса, дартс, просторна градина с барбекю със скара, пещ и чеверме (предстоящо откриване). Всички услуги в спа зоната, както финтес залата и външните джакузита, са с работно време от 9:00 до 22:30 часа. В близост има конна езда, ферма за щрауси, както и голф игрище за любителите на спорта. Може да наемете и велосипед при поискване.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Европа


Удобства на
Къща за гости Европа

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.