Къща за гости Вила Джун

обл. Видин, гр. Белоградчик

Къща за гости "Вила Джун" Белоградчик, се намира на 4 км. от града и е разположена на тихо и спокойно място в с. Извос. От двора се вижда част от масива на Белоградчишките скaли. Близо до нея /на 100 метра/ се провира река Лом, която е подходяща за спортен риболов на дребна риба . Тишината, спокойствието и зеленината, тук ще ви заредят с положителна енергия и ще ви накарат да се отпуснете и отпочинете. За любителите на дългите разходки сред природата, района предлага многобройни маршрути, които са с различна дължина. Всеки един от тях предлага красиви гледки. Околността е екологично чиста и има много гори, поляни и ливади. Ако искате да ловите риба или да плувате, да правите плаж, но и да сте на планина, както и да спортувате - то Вила „Джун" е вашият правилен избор. До нея се стига по реновиран асфалтиран път. Къща за гости Вила Джун предлага отлични условия за желаещите да къмпингуват.
Къща за гости "Вила Джун" разполага с леглова база от 19 места /с възможност за още 3 допълнителни/, разположени в две къщи. Стаите са с по две и три легла, като има и семейна стая от спалня + единично легло + детско легло. Всяка стая рязполага със собствен санитарен възел, сателитна телевизия и WI-FI интернет.
На разположение на всички гости, които предпочитат да си приготвят сами храната, предлагаме напълно оборудвана кухня /с готварска печка, ел.скара, скари на дървени въглища, хладилник, микровълнова печка и всички видове домакински посуда/ и голяма трапезария .
Тези от Вас, които избират да опитат от местната кухня, предлагаме услугите на механа „Духовата музика", която се намира в двора на вилата. За тази опция трябва предварително да си направите заявка, тъй като механата е само и единствено за клиентите на вилата.
За нашите гости предлагаме също: летен басейн /с размери 6м./4м. дълбочина 160см/, детска площадка, волейболно игрище и лятно барбекю.
В близост до Къща за гости "Вила Джун" са пещера Магура, новооткритата пещера Венеца Рабишкото езеро, природен парк Белоградчишки скали, крепост Калето, както и крепостта Баба Вида на 57 км. от Белоградчик . Също така можем да ви предложим и еко пътека за разходки сред природата.
Цени за нощувки: 15 - 20лв. За повече от 3 нощувки – отстъпка 10%, за ховече от 5 нощувки - отстъпка 20%. За по дълъг престой – договаряне на цена.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Вила Джун


Удобства на
Къща за гости Вила Джун

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.