Къща за гости Бетула

обл. Кърджали, с. Главатарци

КЪЩА ЗА ГОСТИ БРЕЗАТА(БЕТУЛА) се намира на брега на язовир Кърджали в туристическото селище Главатарци, намиращо се на 7 км. от град Кърджали, на 20 км. от Перперикон и 42 км от Татул.
Разстоянието до град София е 247 км. Къщата е изградена върху руините на старо Тракийско селище, за което свидетелстват откритите при строежа антични делви от ІІ век.
Древните племена, населявали тези земи са били жречешки род от тракийското племе на Сатирите, наричани Беси. Съхранила традициите на Родопите,
КЪЩА ЗА ГОСТИ БРЕЗАТА(БЕТУЛА) предлага пълноценен отдих и почивка. Архитектурата на стара българска къща е съчетана с удобство и домашна топлина. Всичко това се допълва от басейн, минимаркет и лятна градина. Къщата разполага с безжичен интернет, две двойни, две тройни стаи, апартамент, кухненски бокс, хол с камина, сауна и джакузи.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща за гости Бетула


Удобства на
Къща за гости Бетула

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.