Къща Горски бриз, Сапарева Баня разполага с леглова база от 13 места.

Добре дошли в къща за гости Горски бриз! Горски бриз е уютен дом, в който може да намерите комфорта и спокойствието, които търсите. От него се открива прекрасна гледка към града и част от околностите му.

Къщата е изцяло ново строителство и се намира на 300 метра от лековитите минерални извори на град Сапарева Баня и Аква-клуб Котвата.
Къщата разполага с 6 стаи: 3 стаи с по две единични легла, 2 стаи с по една спалня и 1 стая с три легла /една спалня и едно единично легло/.

Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел и телевизор. Четири от стаите имат и тераса. Две от терасите са с изглед към гората и две с гледка към града. За най-малките предоставяме кошарка за сън и столче за хранене.

На разположение на гостите са обзаведена кухня с просторна и уютна трапезария, микровълнова, електрическа печка, кафе машина, два хладилника и скара на дървени въглища. Къщата разполага с безжичен интернет и има двор с прекрасна градина.

Цени :

Юни месец - двойна стая - 35лв, тройна стая - 55лв
Юли месец - двойна стая - 40лв, тройна стая - 60лв
Август месец - двойна стая - 40лв, тройна стая - 60лв


За резервации се заплаща 50% от стойността на нощувката по банков път, останалата част - на място при настаняване.

В къщата за гости се допуска настаняване с домашни любимци срещу допълнително заплащане - 10 лв. за 24 часа.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Къща Горски бриз


Удобства на
Къща Горски бриз

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.