Комплекс Омуртагов мост

обл. Шумен, гр. Велики Преслав

Открехнете вратата към древността, красотата и емоцията! И изберете Велики Преслав, защото тук ще Ви разкажат царствената история на България, ще приковат вниманието Ви в магнетичните легенди, сплели вярванията на местните хора. Насладете се на неповторимата природа на старопрестолния град, съхранил богатото природно и уникално историко-археологично богатство. Пътувайте по екомаршрути до природните резервати Патлейна и Дервиша, старините от времето на Цар Симеон.
Едно е тези места е Хотел - ресторант "Омуртагов мост", разположен в сърцето на Археологическия резерват, на 3 км от град Велики Преслав, по пътя от Шумен, през Върбишкия проход. Комплекс "Омуртагов мост" е разположен в гориста местност, близо до река Камчия, което го прави много подходящо място за лов и риболов и планински туризъм.
Хотелът разполага с 19 двойни стаи и 3 апартамента, със собствен санитарен възел, сателитна телевизия, локално парно, безжичен интернет, климатик, румсервиз. Стаите са изключителни уютни и просторни, с възможност за допълнителни легла.
Ресторантът е с 300 места, има лятна градина и конферентна зала. Кухнята предлага изключително разнообразни и вкусни местни ястия: рибна чорба, винаги прясна риба и раци от басейните пред комплекса, тарама хайвер. По предварителна заявка ще Ви приготвят агне на пещ, агне на чеверме, пълнен заек, пълнен шаран. Ресторантът е много подходящ за сватбени и семейни тържества, рождени дни и тийм билдинги.
Ценоразпис:
Двойна стая - 45 лева
Апартамент - 60 лева

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Комплекс Омуртагов мост


Удобства на
Комплекс Омуртагов мост

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.