Комплекс Генезис

обл. Бургас, гр. Ахтопол

Комплекс Генезис е построен през 2007 година.
Модерен асансьор ви отвежда до един от шесте етажа на сградата, намираща се на брега на морето и на 200метра от централният плаж на град Ахтопол. Намиращата се в непосредствена близост крайморска алея ще ви отведе до част от забележителностите на града – Гръцкото училище /архитектурен паметник /, морският фар, уникалните Ахтополски скали и риболовния пристан. Комплекс ГЕНЕЗИС предлага апартаменти – тип студио, двустайни и тристайни. Всички са луксозно обзаведени и разполагат с телевизор, климатик, хладилник, кухненски бокс и самостоятелни тераси.
Настаняване

– Двустайни апартаменти
– Тристайни апартаменти
– Голямо студио
– Студио
Комплексът разполага с интернет, кабелна телевизия 24 канала и велосипеди под наем.
ЗАВЕДЕНИЯ
Ресторант
Ресторант „ГЕНЕЗИС” се намира на скалистият северен бряг на град Ахтопол. Разполага с лятна градина с 120места и неповторима гледка към морето, детска площадка и видео стена. Две закрити зали с 70места за лоши метеорологични условия. Ресторант в който сред приятна и романтична обстановка, с полъх на море, може да вкусите ястия от националната кухня, рибни деликатеси и специални ястия приготвени на барбекю с дървени въглища.
Вежливо отношение на персонала ще гарантира вашият комфорт и ще Ви накара отново да се върнете тук.
Коктейл Бар
Коктейл бар „ТЕКИЛА” е мястото където уютно и комфортно може да се насладите на екзотични коктейли , маркови напитки , великолепни торти и сладкиши, тиха и приятна музика. Всичко това с невероятен изглед към морето.

Заведение за бързо хранене

Тук може да се наследите с истинско удоволствие на добрата кухня. Разнообразното меню включва богат асортимент от вкусни ястия с пилешко и свинско месо, салати, супи, предястия и десерти.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Комплекс Генезис


Удобства на
Комплекс Генезис

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.