Къщата се намира в непосредствена близост до минералната баня, новооткрития спа център, аквапарк с минерална вода и на 100 метра от най-топлия гейзер на Балканите.

От нея има прекрасен изглед към планина Рила. Всяка стая е с постоянно течаща топла вода,парно отопление, телевизор и безплатен безжичен интернет (Wi-Fi).

Има уютна механа с камина и кухненски кът.

Леглова база:
• общо легла: 15
• двойна стая: 3
• с 3 и повече легла: 3

Общи факти:
• Тук се намира единственият в България и континентална Европа гейзер-фонтан (103°C).
• Курорт с традиции в балнеолечението. Функционират и няколко басейна с минерална вода. Градската баня е изцяло обновена.
• От Сапарева баня тръгват някои от най-популярните рилски туристически маршрути за Мальовица, Скакавица, Седемте рилски езера, Боровец и Рилския манастир.
• С пускането на лифта до Седемте рилски езера значително се удължи и зимния ски сезон в района.

Град Сапарева Баня
е разположена в северното подножие на Рила в Югозападна България, само на час и половина път от София с автомобил Сапарева баня се гордее със студената си чиста планинска вода и с лековитата си минерална вода. Съставът на минералната вода е серен със значителни равнища на желязо, калций и манган. Тя е най-горещата вода на Балканите, която изригва и в единствения балкански гейзер. Той е избликнал през 1957 г. и около него са изградени приятен парк и ресторант. Минералната вода на Сапарева баня лекува изключително успешно заболявания на горните двигателни пътища, периферната нервна система, костите, ставите и кожата. Града е изходен пункт за курорта Паничище и Седемте рилски езера.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Квартири Уют


Удобства на
Квартири Уют

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.