Вила „Холидей” е една от най–новите и най-кокетни Къща за гости в гр. Балчик. Разполага с 4 двойни стаи, с две единични легла, всяка с отделен санитарен възел, както и апартамент с двойно легло в спалнята и разтегателен диван в всекидневната за още двама души. Всяка стая апартамент са обурудвани с нови и удобни мебели, съобразени с най-новите тенденции в обзавеждането на хотели. Вилата разполага и с огромен всекидневен тракт с камина и напълно обурудвана кухня. Комфортът на нашите гости се допълва и от голямата тераса на която удобно и романтично може да се закуси или вечеря.

Къщата за гости е подходяща за индивидуални или групови почивки за максимум 12 човека. Прдлагат се и 4 охраняеми паркоместа, които са безплатни за нашите гости.

Вила „Холидей” е разположена във вилната зона на гр. Балчик в квартал „Овчаровски плаж”, само на 3 км. от плажа и центъра на града и на 7 км. от Курортен Комплекс „Албена”.Разстоянието до гр. Варна и летището е 45 км. Ние предлагаме също и трансфер от и до летище Варна.

Ако искате да се потопите в екзотиката на гр. Балчик и в комфорта на Вила „Холидей” не се колебайте да се свържете с нас по телефона или маил. Ние ще се свържеме с Вас по телефон или маил на английски, немски или руски и ще предложим изгодна за вас оферта.

Вила „Холидей” разполага с 4 двойни стаи, всяка от която има по две легла, с възможност за разделяне. Функционалността и удобството на нашите гости са приоритет при проектирането на мебелите в стаите. Съчетанието на цветове, удобни и практични мебели, отделен санитарен възел, наличието на кабелна телевизия, както и безжичен интернет за всяка стая правят престоя комфортен и незабравим.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Вила Холидей


Удобства на
Вила Холидей

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.