Вила „Радост“ Триград

Минало,традиция и настояще са съчетани в уютна селска къща, предлагаща автентичната атмосфера на родопското село, без да е необходимо да се лишавате от удобствата на съвременността.Тя се намира на 200 м от центъра на селото и на 1.5 км от пещерата „Дяволско гърло”. Къщата разполага с две двойни стаи, две тройки и едно студио със спалня и две единични легла.

Къщата разполага с механа и горяща камина,която предлага уюта на балканската къща и можете да опитате уникалните родопски ястия, приготвени от нас – любезните домакини, които няма да ви позволим да скучаете и минута.При нас ще опитате истинския пататник, прясната пъстърва, вкусните мекички на баба Латинка.Ще се насладите на неповторимия аромат на Мурсалския чай.

Предлага маршрути с различна трудност и продължителност, като домакинът Емил е и планински водач. Той може да ви разходи из необятните и девствени кътчета на Триградския район, както и да ви разкаже за историята и традициите на нашия край.В Триград можете да посетите: пещерите Дяволско гърло, Харамийскапещера, Музея на Мечките, да преминете през „Виа ферата“ или „Железен път в скалата“, да яздите коне при конна база „ Аркан хан”.В околността може да видите още Ягодинска пещера и ” Орлово око“,което е една от най – посещаваните напоследък атракции в България. За риболовците е наблизо язовир Доспат.

Невероятните гледки из Триградското ждрело и планината ще ви оставят незабравими спомени от гостуването Ви при нас.

Цени:
Летен сезон 12-15 лв.
Зимен сезон 15-20 лв.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Вила Радост


Удобства на
Вила Радост

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.