Вила Максимус

обл. Ловеч, с. Велчево

С удоволствие Ви представяме луксозно обзаведената вила Максимус, която се намира в живописното село Велчево, област Велико Търново, разположено в предпланинските части на Стара планина.

Районът дава възможност за риболов, екопоходи, плуване, спорт в планината, каране на велосипеди, посещения на исторически забележителности /наблизо са разположени уникални манастири/. Това е мястото за всеки, който търси истинска почивка и зареждане с неподправената енергия на природата.

В красиво озеленената градина има два басейна, игрище за волейбол, баскетбол, тенис на корт. Външният бар и барбекю ще Ви дадат възможност да се насладите на добрата кухня и изисканите питиета на открито. От нашата винарна ще предложим изключително богата колекция на висококачествени вина за всеки вкус.

Комплексът впечатлява с внимателния избор на всеки детайл в обзавеждането и декорацията, които ви потапят в един различен свят.
На първия етаж са разположени голяма дневна с трапезария, кът за отдих с камина, кухня и един самостоятелен апартамент.
На втория етаж има четири двойни стаи в различен стил, с тематично обзавеждане и собствени санитарни помещения.
На третия етаж се намират две мансардни студиа.

В къщата има обособени: помещение за релаксиращ масаж, джакузи и сауна.
Верандата e голяма и разкрива изключително приятна гледка към градината. Свързана е с всяка една стая.

Опитахме се да създадем всички удобства, които да осигурят приятни и запомнящи се за Вас мигове. Ще Ви помолим да отразите мнения и препоръки в книгата ни за гости, тъй като Вашето мнение е изключително важно за нас.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Вила Максимус


Удобства на
Вила Максимус

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.