Вила Лавантера

обл. Добрич, к.к. Албена

Първият етаж се състои от модерно оборудвана кухня с трапезария, хол с камина (парно), баня с тоалетна и перално помещение.

На втория етаж има три спални, обзаведени в различни цветове и индивидуалност, санитарно помещение. Вилата разполага със сателитна телевизия (4 LCD-телевизора), WiFi, домашно кино, автоматизиран портал и капацитет за до три паркинг места.

Уютният двор е обзаведен с мебел, шезлонги, чадъри, басейн, BBQ и 3 велосипеда.

Вилата е със сот и е предназначена за 6-8 човека. Удобна е за семейства с деца. Създадени са условия за целогодишно наемане. Подходяща е за празнуване на рождени дни, Коледни, Новогодишни и други празници.

Цена 200 лева/ден. Цената подлежи на договаряне в зависимост от броя на гостите, сезона и продължителността на престоя. При предварителна заявка може да бъде осигурен и безплатен трансфер до летище и гара Варна, автогара Варна и Балчик.

До плажа на курортен комплекс Албена се стига пеш за 15 минути, а до забележителности на град Балчик за 10 минути с кола.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Вила Лавантера


Удобства на
Вила Лавантера

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.