Вила "Дива Река" е разположена в полите на Рила планина, в с.Бели Искър близо до гр. Самоков
От Боровец я делят 7 км, а от Мальовица 20 км.

Вилата е на три етажа.

На първия етаж се намира трапезарията. Обстановката - съчетание от дървени маси и тапицирани пейки, голяма камина, телевизор и DVD, както и достъпът до Интернет, позволяват на гостите да изживеят една незабравима почивка, наслаждавайки се на комфорта и домашния уют. Тук ще намерите идеалното място , за отпразнуване на лични или семейни празници в тесен приятелски кръг.

Кухненската част е оборудвана с мивка, печка, хладилник, плот и всички необходими съдове и пособия за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна, които са предназначени единствено за Вас!

Вторият и третият етаж разполагат с леглова база от 10 места. Петте двойни стаи, от които две на втория и три на третия етаж в различен цвят, са стандартно оборудвани със собствен санитарен възел, цифрова телевизия и интернет.

Локално парно осигурява топлината през студените зимни дни. От терасата се открива неповторимата гледка към планината.

На разположение на гостите са и лятна градина с барбекю. В градината е дивата река с дървеното мостче. Тук са оформени два самостоятелни къта за почивка.

Вилата е предназначена за почивка и възстановяване на гостите си целогодишно и предлага възможности за вълнуващи екскурзии и разходки. Лятото в Рила е свежо и прохладно, а зимата е сезонът на снежната красота.

Вековните планински гори осигуряват чист и свеж въздух. Реката и екопътеката около нея предоставят възможност за пикник сред природата.

По поляните и около планинските пътеки растат диви плодове и много билки. Природата, планината и селото създават възможности за планински, еко и селски туризъм.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
ВИЛА ДИВА РЕКА


Удобства на
ВИЛА ДИВА РЕКА

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.