Вила "Деси" се намира в кв. Видима на град Априлци. Предлага самостоятелен затревен двор с детски кът, външно барбекю , скара за готвене на жар, добре оборудван навес за почивка, превъзходен изглед към Стара планина - централен балкан, прекрасни условия за лятна и зимна ваканция. В съседство тече чиста планинска река, любимо място за водопой на красивата старопланинска сърна.

Настаняване - условия и обзавеждане на Вила "Деси"

Ако настаняване в хотел в Априлци не е приоритет за вас, ако търсите тишина и спокойствие в дивата природа на централния балкан, то вила "Деси" е точното място за почивка на планина. Вилата е добре обзаведена, с всички необходими помещения за настаняване и комфортен престой, удобства за пълноценна почивка.

Вила Деси предлага на своите гости:
4 + 2 детски места за настаняване, разпределени в 2 спални помещения
Кухненски бокс - оборудван с посуда, готварска печка, хладилник, прибори за готвене, кафе машина
Трапезария за хранене - обзаведена с маса, столове, 10 + места
Барбекю и пещ - скара за печене на въглища и дърва, беседка
Самостоятелно парно отопление за цялата вила, добре обзаведена баня и тоалетна
Кабелна телевизия, безжичен Wi-Fi интернет
Охраняем паркинг за автомобили

Условия за туризъм : екопътеки, конна езда, ATV и вело туризъм
Разположението на град Априлци е благоприятно за зимен и летен пешеходен туризъм, поради което са изградени доста хотели, къщи и вили за гости. От тук минават популярни екопътеки, подход към връх Ботев, вр. Плевен, вр. Русалка - Марагидик, в близост е известното Видимско пръскало, Черни осъм, Троянския манастир. Априлци предлага също добри условия за конна езда и вело туризъм, офроуд и ATV. В границите на Национален парк Централен Балкан влизат резерватите: Стара река, Пеещи скали, Козя стена, Стенето, Джендема, Северен Джендем, Соколна, Боатин, Царичина. За любителите на ски спорта Априлци предлага малка ски писта с дължина 200 м и любителски ски влек, разположени в кв. Острец.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Вила Деси


Удобства на
Вила Деси

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.