Бутиков комплекс Rocca

обл. Кюстендил, с. Главатарци

Комлекс Rocca (Рока) се намира на брега на язовир Кърджали в туристическото селище Главатарци само на 7 км от гр. Кърджали. Името Rocca е от италиански произход и означава „скала“ или „камък“, на който е изграден и самият комплекс . Всяка стая в комплекса е с уникална гледка към водата, а съвременният дизайн и внимателно подбраните цветове и форми придават своеобразен уют и топлина, за да направят престоя на гостите приятен и незабравим.
Комплексът се състои от хотел, вилна зона и ресторант с просторна тераса и мокър бар. На разположение на гостите е открит басейн както и многобройни развлечения за малки и големи.
Комплекс Рока предоставя на своите гости многобройни възможности за развлечения. Научете повече за областта.
Комплексът предлага:
- Екскурзии с гид до Перперикон, Татул, Исторически музей на Кърджали, Каменната сватба, Монек, Устра, пещера Утробата, Дяволски мост, и други по желание на клиентите.
- Разходка с лодка
- Риболов
- Пикник
- За деца и възрастни Семинар/Кръжок(Workshops)по рисуване или стъклопис под ръководството на професионални художници.
Хотелски стаи
Хотелът разполага със 17 стаи и един апартамент. Всички стаи са обзаведени с мебели от естествени материали. За безопасност на клиентите всички бани разполагат с паник шнурове, цифрова пожаро-известителна система, вътрешен СОТ и видео наблюдение.
Вила Rocca
Разплолагаме с 6 вили на два етажа, всяка с площ 95 кв. м. На първия етаж се влиза директно в удобна всекидневна обзаведена с мека мебел от естествена кожа, мебели от естествен фурнир от европейски орех и телевизор. Отстрани е разположена трапезария с маса за хранене с 4 стола, и кухня с керамичен плот, аспиратор и хладилник, оборудвана с посуда. Има кът с детка масичка и столчета за хранене или игри. На първият етаж има и тоалетна. На вторият етаж се намират двете спални, едната е с двойно легло, а другата е с възможност за едно двойно или две единични легла, тераса с градинска мебел и баня с тоалетна. Всяка къща е със собствена веранда с градинска мебел от естествено дърво.
Ресторант
Ресторантът има капацит от 70 места вътре и 150 места навън. Разполагаме с тераса с несравним изглед към язовир Кърджали. Предлагаме изискана кухня със специално приготвени месни, безмесни и рибни специалитети като :Телешки медальони със сушени домати, Свинско бон-филе пълнено с прошуто и печурки, Агнешки котлети с розмарин, Магданозени кюфтенца, Рулца от тиквички със задушен спанак и биволско сирене,Лаврак с песто и зелени подправки, Билкова пастърва на грил, Пържени или печени на грил шаран или сом. Към ресторанта има и детски кът.
Ресторантът е изключително удобен за празнуване на тържества, сватби или тим билдинги. Моля обадете ни се, за да организираме вашият празник.
Капацитет: 220 (70 вътре и 150 на терасата)
Работно време: 8:00 – 00:00
Мокър бар
Мокрият бар се намира на великолепната тераса с уникален изглед към язовир Кърджали. Отдадете се на спокойствието, което Ви осигуряват външния басейн или язовирът и позволете на нашите професионални бармани да направят почивката ви незабравима с разхладителни коктейли : Мохито, Маргарита, Уайт Рашън, Ролс Ройс…
Работно време: 8:00 – 21:00

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Бутиков комплекс Rocca


Удобства на
Бутиков комплекс Rocca

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.