Апартамент „Стамболов” се намира в самия център на Велико Търново, само на една ръка разстояние от множество архитектурни и исторически забележителности на старата столица.

Престоят в хотелския апартамент може да бъде краткосрочен или за няколко седмици. Той е алтернативна възможност на луксозна хотелска стая и предлага повече пространство, дискретност и удобство на добри цени за настаняване във Велико Търново.

Капацитет за настаняване 1-9 гости.

Апартаментът включва три хотелски стаи и напълно оборудвана кухня:
Стая 1: Три единични легла
Стая 2. Две единични легла
Стая 3. Две единични легла

Тройната стая и кухнята са с южно изложение, а другите две са със северно. От терасите на хотелските стаи се открива неповторимата ПАНОРАМА на старопрестолния Велико Търново - паметника “Асеневци”, художествената галерия, хотел “Етър” и пети корпус на Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий".

Всяка стая има климатик, кабелна телевизия, интернет, бюро и комфортни матраци!

Апартаментът разполага с напълно оборудвана кухня, където гостите могат да си приготвят храна и да поговорят на чашка бира. В непосредствена близост до апартамента са ресторант „Щастливеца”, Пицария “Темпо”, ресторант “Его”.

Вечер любителите на културния туризъм могат да се насладят на единствения по рода си спектакъл “Звук и светлина”.

Екстри

- Паркинг
- Рум сервиз
- Безплатен интернет
- Кабелна телевизия
- Факс
- Копирни услуги
- Безплатни ежедневници – български, английски
- Пране и гладене
- Поръчка на такси
- Поръчка RENT A CAR
- Велосипеди под наем
- Безплатна доставка на храна от предпочетен ресторант
- Събуждане

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Апартамент Стамболов


Удобства на
Апартамент Стамболов

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.