Апартаменти Христова

обл. Бургас, с. Синеморец

Комплекс Афродита 2 е създаден 2011г на брега на морето в Синеморец. Представете си комплекс с невероятно красива морска панорама, вплел в себе лукс и комфорт, стилни стаи с всичко необходимо за пълноценен релакс.

Всички апартаменти се състоят от спално помещение, дневен тракт с кухненски бокс. Всички стаи са с климатици, а кухнята е оборудвана с необходимите електрически уреди и посуда. На разположение на гостите са открит басейн с шезлонги и чадъри. Хотелът е на самия морски бряг!

Разстоянието до летище Бургас е 93 км.

Синеморец
Някои свързват името на Синеморец със тайнствени ритуали на красиви самодиви.

Вечер, когато паднела нощта и всички били по своите домове, от скалистия бряг на край селото се чували музика и веселба присъщи на сватба.

"Сватбата" обикаляла селото и се връщала все при едно и също дърво, което се намира извън Синеморец.

Покрай това дърво тревата била суха, отъпкана, пожълтяла и с времето изсъхнала напълно.

По-късно това дърво било наречено,от местните жители, "Дяволското дърво".

През години тази легенда се предавала от уста на уста.

До брегът, от където тръгвали самодивите била намерена могила със златни и сребърни накити.

Дали пък самодивите не са били пазителки на гробницата и на намиращото се в нея съкровище?

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Апартаменти Христова


Удобства на
Апартаменти Христова

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.