Апартаменти Теви

обл. Варна, гр. Варна

Апартамент Teви, Варна разполага с леглова база от 6 места.

Почувствайте морския бриз с чаша бяло вино в ръка! За Вашия неповторим престой във Варна, Ви предлагаме дизайнерски 3-стаен самостоятелен апартамент Теви, който е разположен в центъра на Варна- на 800 метра от плажа, на 300 метра от Морската градина и на 80 метра от централната търговска улица.

Жилището е с капацитет 4+2 места и разполага с две самостоятелни спални с по 2 легла, дневна с разтегателен диван-спалня подходящ за двойка, баня/WC. На гостите се предоставя климатик, интернет, цифрова телевизия, спално бельо, завивки, хавлии, хигиенни консумативи, ютия и дъска за гладене. Кухня - оборудвана с вграден керамичен плот, абсорбатор, хладилник, пералня, термокана, посуда и прибори за хранене.

Локацията на апартамента предоставя лесен и бърз достъп до плажа, морската градина, центъра на града за не повече от 3 минути пеш. Собствениците на апартамент Теви посрещат всички свои гости с бутилка вино.

В момента няма активни оферти.

Изпратете запитване към
Апартаменти Теви


Удобства на
Апартаменти Теви

Все още няма въведени.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Traveling.bg
Българският сайт за туризъм и места за отдих

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.