×

Хотел Уника гр. Трявна

Хотел Уника гр. Трявна

Хотел Уника в град Трявна разполага с леглова база от 31 места.

Семеен хотел в Центъра на Трявна. Намира се на 120 метра от Стария център и Часовниковата кула. Цените за настаняване са с включена закуска. Деца до 2 г. – безплатно настаняване. Деца 2-12 г. – 15 лв/ден (включена закуска).

Безплатно ползване на басейн + шезлонг, фитнес зала и инфрачервена сауна

Резервации по телефон:от 7.30 часа до 22.30 часа.

НАСТАНЯВАНЕ

Гръцка спалня № 1
Подходяща е за настаняване на 2+1 души. Изпълнена е в Гръцки архитектурен и интериорен стил и дизайн, с подчертан класически характер. Има голяма двойна спалня и разтегателен фотьойл с размери на нормално легло.

Египетска спалня № 2
Подходяща е за настаняване на 2+1 души. В тази стая са пресъздадени скулптурните стенни фрески от гробницата на Египетски фараон. Има голяма двойна спалня и разтегателен фотьойл с размери на нормално легло.

Индийско студио № 3
Подходящо е за настаняване на 2+2 души. Пристъпвайки прага на тази спалня – тип ИНДИЙСКИ БУДОАР ще се слеете с магията и красотата на загадъчната индийска душа. Студиото е от две стаи, като в едната има голямо двойно легло, а в другата разтегателен диван, подходящ за двама души.

Апартамент в стил Камбоджа № 4
Подходящ е за настаняване на 3+1 души. Орнаментите и скулптурните фрески по стените са пресъздадени оригинали от най-големият град с храмов комплекс, откриван някога в света. Апартамента е с две стаи, като едната е с голямо двойно легло, а другата с единично легло и разтегателен фотьойл.

Африкански апартамент № 5
Максималният капацитет на апартамента е 2+2+1 души. Обзаведен и изпълнен в уникален Африкански архитектурен дизайн и стил. В едната от стаите има голямо двойно легло, а в другата разтегателни диван и фотьойл.

Испанска спалня № 6
Подходяща е за настаняване на 2-ма души. Уникалната обстановка, орнаменти и обзавеждане носят духа и културата на средновековната буржоазна испанска традиция, разкош и разточителство.

Арабски апартамент № 7
Разполага с две стаи с двойни легла.

Китайски апартамент № 8
Максимален капацитет 4+1 души. Апартаментът е изпълнен в оригинален Китайски стил и дизайн. Картините са изработени от монаси във високопланински отшелнически манастири. В едната от стаите има голямо двойно легло, а в другата две единични легла и разтегателен фотьойл.

Японско студио № 9
Подходящо е за настаняване на 2+2 души. Обстановката, текстила, осветителните тела и картините носят японският дух на минимализъм, прагматизъм, скромност, детайлна красота и съзерцателност. В студиото има голямо двойно легло и разтегателен диван, подходящ за двама души.

Предлагат се нощувки на база BB, HB, FВ. Изхранването за обяд и вечеря се извършва във фирмения ресторант „Савоя“ в самия център на Трявна. Разполагате с добра възможност за паркиране.

Удобства в Хотел Уника
– открит
– басейн
– паркинг
– сейф
– детски кът
– детски басейн
– кафене
– телевизор
– кабелна тв
– климатик
– отопление
– хладилник
– интернет
– баня/тоалетна
– тераса с изглед
– ютия
– сешоар
– плащане с карта
– баскетбол
– лятна градина
– без домашни любимци

Контакти

Хотел Уника гр. Трявна
Адрес: гр. Трявна, ул. Димитър Горов 16
Тел.: 0885345666
Уеб сайт: www.hoteltryavna.com/
Изпрати запитване за резервация