×

Хотел Тонзос – хотел Бузлуджа, Казанлък

Хотел Тонзос – хотел Бузлуджа, Казанлък

Хотел Тонзос е разположен в красивата и живописна местност Бузлуджа. Тя се намира в сърцето на Стара планина и е на едва няколко километра от град Казанлък. Местността е с богата история и много забележителности, сред които и самия връх Бузлуджа. В близост се намират и село и връх Шипка, които са съхранили спомени от отминали времена.

Хотел Тонзос разполага с капацитет от 50 места и приема гости целогодишно. Всички помещения предлагани за настаняване са уютно и стилно обзаведени и предлагат на своите гости самостоятелна баня, парно отопление, телевизор с кабелна телевизия и достъп до безжичен интернет.

Хотелът е подходящ и за организиране на семейни или фирмени тържества тъй като разполага с просторен и уютен ресторант. В него има 100 места и се сервират разнообразни ястия. Тук има и лятна градина с барбекю и маси за хранене, както и тревни площи с детски кът с люлки и други възможности за детски игри.

Хотел Тонзос е подходящ и за делови пътувания, тъй като разполага с конферентна зала с 50 места за провеждане на семинари и обучения.

* Стая с две легла – 50 лв.
* Стая с две легла наета за един човек – 39 лв.
* Апартамент с 4 легла – 100 лв.
* ВИП апартамент – 115 лв.

Почитателите на зимни спортове могат да използват пистата и ски гардероба на 5км. от хотела. В еднодневни маршрути гостите на хотела могат гр. Казанлък, казанлъшката Тракийска гробница, Музей на розата и други.

Контакти

Хотел Тонзос – хотел Бузлуджа, Казанлък
Адрес: Казанлък, връх Бузлуджа
Тел.: 0889518808
Уеб сайт: http://hoteltonzos.com
Изпрати запитване за резервация