×

Хотел Опашатковци гр. София

Хотел Опашатковци гр. София

Хотел за кучета и други домашни любимци Опашатковци се намира в район с много зелени площи – ж.к. Западен парк и в непосредствена близост до един от най-големите паркове в София – Западен парк.

Там нашите гости се наслаждават на дълги и забавни разходки и игра с останалите четирикраки посетители. В непосредствена близост се намира и друг парк – парк Лебеда. Това е мястото за лека разходка, лежане на припек и още запознанства и игри.

До нас може да стигнете с кола  – намираме се на за 5 минути път с кола от центъра на София, между бул. Стамболийски и бул. Тодор Александров или с удобен градски транспорт.

Ние предлагаме

ХОТЕЛ ЗА КУЧЕТА

При нас гостуват малки, средни и големи породи, свикнали да обитават апартаментска обстановка и пространство. Броят на Опашатковците при нас е минимален и рядко надвишава 3 кучета, защото за нас е важно всеки да получи индивидуално внимание и огромна доза галене и гушкане.

ДНЕВНА ГРИЖА ЗА КУЧЕТА

Понякога се налага да обърнете повече внимание на някои ваши дела и усещате, че вашият любимец скучае и тъгува за повече внимание и активности през деня или има нужда от повече социализация и игри, но нямате достатъчно време да му обърнете нужното внимание, да го изведете на истинска разходка, да поиграете с него…

СОЦИАЛИЗАЦИЯ ЗА АСОЦИАЛНИ И ТРЕВОЖНИ КУЧЕТА

Често сме имали случаи, в които кучето има някакъв поведенчески проблем свързан асоциализация или често изпадане в състояние на тревожност и несигурност. Това води до ред проблеми като лаене, криене, отказ от хранене, страх от изоставяне, дори агресивност към други кучета или хора.

ПРИЕМ НА КУЧЕТА В СЛЕДОПЕРАТИВЕН ИЛИ СЛЕДКАСТРАЦИОНЕН ПЕРИОД

Знаем колко е тежко да преживеем заедно с нашето куче дадена рутинна операция каквато е кастрацията или друг тип хирургична процедура. Знаем и колко е трудно да не спирате да мислите как ли се чувства само вкъщи, дали не е достигнало шевовете си, дали е добре, а работата и ангажиментите да чакат и да няма как да бъдете постоянно до него, за да сте спокойни. Периодът на възстановяване е период, в който искаме да сте 100 процента сигурни, че вашият любимец е добре, под наблюдение и е обгрижен изцяло.

ПРИЕМ НА РАЗГОНЕНИ КУЧЕТА

Периодът на разгонване може да се окаже труден и неконтролируем момент, както за вашия любимец, така и за вас. Трябва да внимавате за ред опасности, тъй като поведението на вашето куче или коте се променя – често се появя желание за бягство в търсене на мъжки, разходките се превръщат в неприятна борба да опазите вашето куче от всеки мъжкар в парка, периодът на кървене може да продължи до 3 седмици…

ХОТЕЛ ЗА КОТКИ

За другите ни опашати гости – котките, сме предвидили отделна котешка просторна стая, с прозорец с хубав изглед. Стаята е слънчева и уютна, обзаведена с всичко необходимо за една писана – котешки катерушки, кошчета, играчки и котешка тоалетна.

ХОТЕЛ ЗА РИБИ, ПТИЦИ, ГРИЗАЧИ И ДРЕБНИ БОЗАЙНИЦИ

Както повечето природолюбители и ние обичаме всички видове животни, разбира се, кучетата и котетата имат почетно място в нашия живот и сърца, но винаги сме харесвали грижата и за останалите видове домашни любимци – рибки, папагали или други птици, зайчета, порчета, хамстери, морски свинчета, чинчили и други видове гризачи и дребни бозайници.

Контакти

Хотел Опашатковци гр. София
Адрес: гр. София, ж.к. Западен парк 48А
Тел.: 0878 50 60 45