×

Семеен хотел „Централ“ – гр. Елена

Семеен хотел „Централ“ – гр. Елена

Хотел Централ се намира до самия център на град Елена. В съседство е сградата на читалище „Напредък”. Хотелът е проектиран така, че да бъде максимално удобен за своите гости. Разполага с двадесет и четири места, разположени на два етажа.

Още от входа ще почувствате, че всичко тук е направено за Вас и Вашия комфорт. Стаите са уютни и приветливи, обзаведени с по две легла или спалня. Хотелът разполага с двойни стаи, стаи с три места, апартамент и фамилна стая за четирима. Във всяка стая има хладилник, телевизор с кабелна телевизия и интернет. Апартаментите разполагат с хол с телевизор и мини-бар.

В кафе-бара на първия етаж ще намерите ободряващо кафе и безалкохолни напитки, маркови питиета и винаги усмихнат персонал, който е на разположение за своите гости.

През летните месеци в двора на хотела ще откриете басейн, който винаги е добре поддържан и приятно аранжиран. Разполагаме с красива градина, която в летния пек се чувства прохладата на Еленския Балкан и е подходяща за да се освежите с някоя студена напитка. Ще откриете и оборудван детски кът с пързалка, клатушки и люлки.

В приземния етаж на хотела имате възможността да ползвате сауна. Гостите на Хотел Централ могат да се поглезат като си поръчат професионален масаж.

Контакти

Семеен хотел „Централ“ – гр. Елена
Адрес: гр. Елена, ул. Стоян Михайловски 4
Тел.: 0886 057 950; 0878 974 399
Изпрати запитване за резервация