×

Семеен хотел дом Борецови

pic_2174_1

Семеен хотел дом Борецови

Семеен хотел дом Борецови, Черноморец разполага с леглова база от 27 места.

Ценови диапазон: 7 лв. – 12 лв. на легло при наемане на цяло помещение.

Черноморец е спокойно, чисто и прохладно селище. Закътано е в южния край на големият Бургаски залив. На 20 км. от Бургас и на 8 км. от античния Созопол. Златните пясъчни плажове /4 на брой/ са прекрасно място за отдих и релакс, а живописните полегати скалисти брегове са чудесни за уединение. В последните години Черноморец се оформи като селище за спокойна семейна почивка.

Дом Борецови се намира на тиха и спокойна улица в близост до централният плаж, на няколко минути от царския плаж и къмпинг Градина, който е рай за любителите на екстремни морски спортове, на 300 м. от скалистия бряг. Разполага с 3 четворни, 3 тройни и 3 двойни стаи. Всяка от стаите е със самостоятелен санитарен възел, самостоятелна тераса, хладилник и телевизор. Терасите са просторни и с прекрасна панорама към морето. В прохладният и сенчест двор на дом Борецови ще откриете забравената романтика и жадуваното спокойствие с аромат на море.
Докато децата ви играят и тичат волно, под чардака на дом Борецови вече е направена голяма и свежа шопска салата и всички дегустират домашната ракия на домакини и гости.
Тук се ражда и укрепва истинското приятелство!

Контакти

Семеен хотел дом Борецови
Адрес: Черноморец , ул. Юрий Гагарин 8А
Тел.: 0879042928, 055042928
Изпрати запитване за резервация