×

КОМПЛЕКС ДЮЛГЕРИТЕ гр. Копривщица

КОМПЛЕКС ДЮЛГЕРИТЕ гр. Копривщица

Дюлгерите е новопостроен комплекс, разположен в централната част на град Копривщица (над Общината).

КОМПЛЕКС ДЮЛГЕРИТЕ безспорно се откроява и запомня сред множеството предложения за релакс и почивка в региона. Уникалният му облик се определя от факта, че той съчетава съвременни удобства и комфорт в интериора, традиционната архитектура и възрожденски романтизъм с модерни функционални решения.

Комплексът е съставен от 3 еднотипни къщи, ситуирани в общ двор с площ 1000 кв.м. Къщите могат да бъдат наети едновременно или индивидуално, според нуждите и желанията на гостите. Всяка къща разполага със самостоятелно парно отопление с локален котел.

Специален екип се грижи за чистотата и удобствата на гостите, по време на целия им престой. Къща Първи етаж: дневен тракт – модерно и абсолютно оборудвана кухня, хол с мека мебел, плазмен телевизор, DVD систематрапезария, тоалетна, оборудвано перално помещение. Втори етаж: три двойни стаи, плазмен телевизор, всяка със самостоятелен санитарен възел.

ОБЗАВЕЖДАНЕ

Кухня
Кухнята на всяка къща е оборудвана с модерни електроуреди. На разположение на гостите са хладилник, модерна фурна с керамичен плот, съдомиялна, ширм, кафемашина, микровълнова фурна. Кухнята е оборудвана с разнообразна посуда и всички необходими прибори.

Трапезария
Трапезарията на всяка къща е разположена непосредствено до кухнята и включва голяма маса за 8 души и съответния брой столове. Кухнята и трапезарията са на по високониво спрямо хола. Непосредствено до трапезарията е монтирана камина.

Хол
Холът на всяка къща е обзаведен с мека мебел – два двойни дивана и фотйол. На разположение на гостите е голям плазмен телевизор, сателитна система, DVD плеър, радио. На нивото на хола е разположена камина.

Голяма двойна стая
Във всяка от къщите има по една голяма двойна стая с просторна тераса и прекрасен изглед към възрожденска копривщица и планината. На разположение на гостите са спалня, малък кът, плазмен телевизор, гардероб, просторна баня с вана и тоалетна.

Двойна стая с тераса
Двойните стаи са обзаведени с две единични легла или спалня. Във всяка къща има една с двойна стая с тераса. На разположение на гостите са спалня, малък кът, плазмен телевизор, гардероб, просторна баня с вана и тоалетна.

Двойна стая без тераса
Двойните стаи са обзаведени с две единични легла или спалня. Във всяка къща има една с двойна стая без тераса. На разположение на гостите са спалня, малък кът, плазмен телевизор, гардероб, просторна баня с душ кабина и тоалетна.

РЕЗЕРВАЦИИ

АКТУАЛНИ ЦЕНИ СЕЗОН – ЕСЕН-ЗИМА

1. Цена на двойна стая – 60 лв.

1.1. Цена на двойна стая за единично ползване – 40 лв.

1.2. Цена на цяла къща – 180 лв.

1.3. Цена за допълнително легло – 15 лв. за деца над 7 години

Деца до 7 години се настаняват безплатно!

Цените не важат за празнични дни!

Ако резервирате си гарантирате!!!

Закуската се доплаща допълнително – 5 лв. на човек

Контакти

КОМПЛЕКС ДЮЛГЕРИТЕ гр. Копривщица
Адрес: гр. Копривщица, ул. Мангър Войвода 30
Тел.: 071842027, 0894681032, 0894681033
Изпрати запитване за резервация