×

ВИЛА ДИВА РЕКА с. Бели Искър

ВИЛА ДИВА РЕКА с. Бели Искър

Вила „Дива Река“ е разположена в полите на Рила планина, в с.Бели Искър близо до гр. Самоков
От Боровец я делят 7 км, а от Мальовица 20 км.

Вилата е на три етажа.

На първия етаж се намира трапезарията. Обстановката – съчетание от дървени маси и тапицирани пейки, голяма камина, телевизор и DVD, както и достъпът до Интернет, позволяват на гостите да изживеят една незабравима почивка, наслаждавайки се на комфорта и домашния уют. Тук ще намерите идеалното място , за отпразнуване на лични или семейни празници в тесен приятелски кръг.

Кухненската част е оборудвана с мивка, печка, хладилник, плот и всички необходими съдове и пособия за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна, които са предназначени единствено за Вас!

Вторият и третият етаж разполагат с леглова база от 10 места. Петте двойни стаи, от които две на втория и три на третия етаж в различен цвят, са стандартно оборудвани със собствен санитарен възел, цифрова телевизия и интернет.

Локално парно осигурява топлината през студените зимни дни. От терасата се открива неповторимата гледка към планината.

На разположение на гостите са и лятна градина с барбекю. В градината е дивата река с дървеното мостче. Тук са оформени два самостоятелни къта за почивка.

Вилата е предназначена за почивка и възстановяване на гостите си целогодишно и предлага възможности за вълнуващи екскурзии и разходки. Лятото в Рила е свежо и прохладно, а зимата е сезонът на снежната красота.

Вековните планински гори осигуряват чист и свеж въздух. Реката и екопътеката около нея предоставят възможност за пикник сред природата.

По поляните и около планинските пътеки растат диви плодове и много билки. Природата, планината и селото създават възможности за планински, еко и селски туризъм.

Контакти

ВИЛА ДИВА РЕКА с. Бели Искър
Адрес: с. Бели Искър, ул. 7
Тел.: 0888247119
Уеб сайт: http://www.divareka.com/
Изпрати запитване за резервация